П`ятниця, 29.03.2024, 07:33
Вітаю Вас, Гость
Головна » 2011 » Серпень » 13 » Чому потрібно займатися мистецтвом бою?
22:48
Чому потрібно займатися мистецтвом бою?
Бойове мистецтво – це процес духовного і фізичного удосконалення особистості. На базі будь якого мистецтва лежить певна система фізичних і психологічних методик, а також технічних заходів. Це не просто самозахист. Це стиль життя, естетичні закони, духовний підхід до побуту. Мета занять – полягає в здобутті гармонії між тілом, розумом і духом. Між собою і довколишнім світом.

Особа , яка займається бойовими мистецтвами дуже сильно відрізняється від звичайних людей. В ній рівномірно розвиваються фізичні і естетичні якості. Ввічливість, чемність, вміння гідно вести себе в суспільстві розвиваються поруч з фізичною міцністю. Така особа не просто досконало володіє технікою ведення бою, а й повинна бути прикладом для інших. Завжди прийти на допомогу. Особистість стає краще, здоровішою, рухливою, спритнішою й менше підвладна стресам. З являється витривалість, сила, гнучність, збільшується об’єм легенів і поліпшується стан сердечно-судинною системи, аеробні можливості і координація рухів. Якщо приймати участь у змаганнях, то з являється вміння швидкого реагування на дії супротивника. Це дає можливість вже в суспільному житті швидко аналізувати ситуації і приймати продуктивні, творчі рішення, чито в бізнесі, чито в політиці. Одноборства не просто навчають самозахисту але й покажуть, що ви собою уявляєте, допоможуть розкрити потенціал.

Самий важливий бій людина веде сама з собою. Їй приходиться не скільки змагатися з іншими, скільки з собою! Бойові мистецтва дозволяють вчитися, рости й досягати поставлених завдань. Працюючи над своїм тілом, людина не тільки оздоровлює його, удосконалює його параметри і можливості, але й навчає самодисципліни, розвиває вміння контролювати свій дух, розум і тіло. Сприяє розвитку спритності характеру, твердості переконань, рішучості, мужності, відваги в діях.
Переглядів: 16486 | Додав: Voin_Svitla | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 КОНОВАЛЕЦЬ  
2
Цілком згоден із авором цієї статті

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]